Πολιτική Απορρήτου

Αγαπητέ μας πελάτη

Στο παρόν ESHOP στόχος μας είναι να γνωρίζεις και να μπορείς να ελέγχεις ποια δεδομένα μοιράζεσαι μαζί μας και πως εμείς τα διαχειριζόμαστε αυτά περαιτέρω Το ακόλουθο κείμενο, ονομάζεται Πολιτική Απορρήτου, και παρατίθεται ώστε να επεξηγήσει με σαφήνεια τι είδους δεδομένα των πελατών μας συλλέγουμε και πως τα χρησιμοποιούμε περαιτέρω. Αυτό θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις αλλά και να αποφασίσεις ποια δεδομένα θέλεις να μοιράζεσαι μαζί μας και ακολούθως με ποιο τρόπο.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Η εταιρία Lacor Ltd που έχει έδρα στην Νέα Σμύρνη είναι σύμφωνα με το νόμο υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας www.lacorcava.gr είτε είναι εγγεγραμμένοι είτε όχι, στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών υπηρεσιών παραγγελίας και αγοράς προϊόντων, και συλλογή πόντων bonus μέσω κάρτας bonus , που δύναται να σε προμηθεύσει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων

Η εταιρεία μας στοχεύοντας στην παροχή Υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, ενδέχεται να προβεί σε συλλογή και επεξεργασία περαιτέρω των κάτωθι απαριθμούμενων προσωπικών σου δεδομένων, ανάλογα με τις λειτουργικότητες που χρησιμοποιείς στην ιστοσελίδα μας: Στοιχεία επεξεργασίας είναι

1) Τα στοιχεία ταυτοποίησής σου, δηλαδή ονοματεπώνυμο, username εγγεγραμμένου χρήστη, κωδικός και ημερομηνία εγγραφής, για όποιον συνδεθεί ως εγγεγραμμένος χρήστης.

2)Στοιχεία όπως username, ημερομηνία γέννησης ,προφίλ, e-mail, φύλο, ηλικία εφόσον συνδεθείς μέσω τρίτου παρόχου (πχ. Facebook, Google+, Twitter, Yahoo, Apple).

3)Στοιχεία επικοινωνίας, όπως τηλεφωνικός αριθμός, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), ταχυδρομική διεύθυνση.

4) Κατά τη χρήση του καλαθιού αγορών στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας, αντικείμενο επεξεργασίας γίνονται και επιπρόσθετα εξατομικευμένα στοιχεία, όπως προϊόντα καλαθιού, αριθμός και ημερομηνία παραγγελίας, κατάσταση παράδοσης, ποσό παραγγελίας και μεταφορικών εξόδων, ακύρωση, αλλαγή ή επιστροφή παραγγελίας, ονοματεπώνυμο κατόχου, ημερομηνία λήξης και ψευδωνυμοποιημένος αριθμός τραπεζικής κάρτας ., σημειωτέον ότι δεν έχουμε πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία της τραπεζικής σου κάρτας, καθώς εφαρμόζουμε τα ισχυρά πρότυπα ασφαλείας και κρυπτογράφησης του PCI (Payment Card Industry). Στοιχεία που συλλέγουμε όταν μας αξιολογείς σχετικά με τις Υπηρεσίες μας όπως σχόλια, αξιολογήσεις προϊόντων και υπηρεσιών για να γινόμαστε καλύτεροι. Στοιχεία και πληροφορίες τις οποίες συγκεντρώνουμε και λαμβάνουμε υπόψιν μέσω τεχνολογιών όπως είναι τα «ηλεκτρονικά μπισκότα» cookies. Τα στοιχεί αυτά προκύπτουν από τις αναζητήσεις σου στο eshop μας τα στοιχεία των αγορών που πραγματοποιείς μέσω του καλαθιού, τη διεύθυνση IP, τον τύπο και τον κατασκευαστή της συσκευής σου, τον τύπο του browser και του λειτουργικού συστήματός σου. Σημειωτέον ότι το eshop μας, μεταξύ άλλων, στη χρήση των cookies λαμβάνει υπόψιν και συμμορφώνεται απόλυτα, με τις κατευθύνσεις του Γενικού Κανονισμού και την Εθνική Νομοθεσία καθώς επίσης και το πρόσφατο Δελτίο Τύπου της ΑΠΔΠΧ σχετικά με τη χρήση των cookies.

Αναγκαιότητα χρήσης προσωπικών δεδομένων

Tα παραπάνω προσωπικά σου δεδομένα γίνονται αντικείμενο επεξεργασίας από εμάς αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των παρακάτω σκοπών και σύμφωνα με τις ακόλουθες νόμιμες βάσεις:

Συμβατική υποχρέωση

Το eshop μας επεξεργάζεται τα δεδομένα σου για τους σκοπούς της εγγραφής νέου μέλους και της διαχείρισης λογαριασμού, , εγγραφής-λήψης κάρτας bonus ,απάντηση τυχόν ερωτημάτων, συλλογή αξιολογήσεων και επισημάνσεων μέσω της ιστοσελίδας μας, η εξυπηρέτηση της παραγγελίας σου .

Νομική Υποχρέωση

Το eshop είναι υποχρεωμένο από την κείμενη Ευρωπαϊκή και Εθνική νομοθεσία να παρέχει κατόπιν αιτήματος στις αρμόδιες αρχές για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων περιστατικών που κρίνονται ύποπτα για απάτη, ή κλοπή τραπεζικής κάρτας και συναφείς έκνομες ενέργειες. Είμαστε επίσης υποχρεωμένοι από τη νομοθεσία να διαχειριζόμαστε και να απαντούμε στα αιτήματά των χρηστών σχετικά με την τήρηση του νομικού πλαισίου προστασίας των προσωπικών δεδομένων του χρήστη της ιστοσελίδας μας.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ

1. Εμπιστευτικότητα .Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας ενημερώνει το προσωπικό του που ασχολείται με την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με τον εμπιστευτικό χαρακτήρα των Προσωπικών Δεδομένων και παρέχει κατάλληλη κατάρτιση σχετικά με τις ευθύνες τους. Το προσωπικό αυτό πρέπει να έχει εκτελέσει γραπτές συμφωνίες εμπιστευτικότητας ή να υπόκειται άλλως σε δεσμευτικές υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας. Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας εξασφαλίζει ότι οι εν λόγω υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας εξακολουθούν να ισχύουν πέραν της λήξης ανάληψης προσωπικού.

2. Αξιοπιστία.Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας λαμβάνει εύλογα μέτρα για να εξασφαλίσει την αξιοπιστία οποιουδήποτε προσωπικού του Υπεύθυνου Επεξεργασίας που ασχολείται με την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

3. Περιορισμός της πρόσβασης.Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας θα περιορίσει την πρόσβαση του προσωπικού του Υπεύθυνου Επεξεργασίας στα Προσωπικά Δεδομένα σε εκείνους τους υπαλλήλους που χρειάζονται τέτοια πρόσβαση για να προμηθεύσουν τα Προϊόντα του Υπεύθυνου Επεξεργασίας στον Πελάτη.

4. Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων.Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας διορίζει έναν υπεύθυνο προστασίας δεδομένων, εφόσον ο διορισμός αυτός απαιτείται από τους Νόμους και Κανονισμούς για την Προστασία Δεδομένων ή είναι κατάλληλος για την προστασία των Δεδομένων του Πελάτη. Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας γνωστοποιεί στον Πελάτη κάθε σχετικό διορισμό και παρέχει στους Πελάτες και τα Υποκείμενα Δεδομένων μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου προστασίας δεδομένων. Σε περίπτωση που δεν απαιτείται υπεύθυνος προστασίας δεδομένων, ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας παρέχει στον Πελάτη στοιχεία επικοινωνίας με ένα πρόσωπο που έχει οριστεί από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας για να είναι υπεύθυνο για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων.

Πολιτική Cookies

Γενικά

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του. Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας "θυμάται" και να μην χρειάζεται να κάνουμε login. Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε. και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί. Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων. Η χρήση των cookies είναι απαραίτητη, ώστε να παρέχουμε στους χρήστες μας και καλύτερες υπηρεσίες. Μεριμνούμε ώστε ο χρήστης να ενημερώνεται επαρκώς και με όρους απόλυτης διαφάνειας για την χρήση των cookies.

Τα cookies στο eshop μας

Σημασία-Χρησιμότητα

Ορισμένα cookies χαρακτηρίζονται ως απαραίτητα. Χωρίς αυτά, λειτουργίες όπως η σύνδεση στο λογαριασμό σου, η χρήση του καλαθιού αγορών , η ταξινόμηση των προϊόντων δεν θα ήταν εφικτές. Επιπλέον λειτουργίες συμπεριλαμβάνουν την αποτροπή κακόβουλης χρήσης, την ασφάλεια συναλλαγών, την αποτροπή χρήσης από ανηλίκους, καθώς και την αποθήκευση των επιλογών σου σχετικά με την ιδιωτικότητα. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, δεν απαιτείται η δική σου συγκατάθεση για την αποδοχή αυτών.

Cookies λειτουργικότητας

Χρησιμοποιούνται για τη σωστή και ομαλή λειτουργία της σελίδας και επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του χρήστη, ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Στην κατηγορία αυτή, συμπεριλαμβάνονται cookies με πληροφορίες όπως, το αναγνωριστικό του χρήστη (κρυπτογραφημένο), το καλάθι αγοράς, αλλά και πληροφορίες για την ασφαλή περιήγηση. Μας δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, συλλέγοντας και αναλύοντας στατιστικά στοιχεία για την μετάβασή σου σε εμάς από άλλη ιστοσελίδα και για τον αριθμό του eshop,συχνότερες αναζητήσεις, καθώς και τη συγκεκριμένη διάδρασή σου με τις υπηρεσίες μας.

Cookies τρίτων

Πρόκειται για cookies που εγκαθίστανται από τρίτα μέρη για υπηρεσίες όπως η διαφήμιση ή η συλλογή στοιχείων.

Δυνατότητες χρήσης cookies

A) Μπορείς είτε να προχωρήσεις με αποδοχή όλων των cookies και λοιπών μηχανισμών («Συμφωνώ»-«Αποδοχή όλων»), πράγμα που θα σου επιτρέψει να έχεις πρόσβαση σε όλες τις λειτουργικότητες που έχουμε δημιουργήσει για εσένα, σε μία πλήρη και προσωποποιημένη εμπειρία.

B) Είτε να αρνηθείς οποιοδήποτε μη αναγκαίο cookie («Δε συμφωνώ»)

Γ) Η να προχωρήσεις με προσαρμογή των επιλογών σου για τα cookies («Προσαρμογή» επιλογών»). Όπως αναφέραμε και πριν τα cookies διακρίνονται σε απαραίτητα και σε μη απαραίτητα , (cookies λειτουργικότητας και cookies τρίτων ) τα οποία εγκαθίστανται η όχι ανάλογα με την προτίμησή σου.

Πώς λειτουργούν τα αναγκαία;

Εγκαθίστανται με την είσοδό σου στον ιστότοπο χωρίς να απαιτείται η συγκατάθεσή σου όπως εξηγήσαμε παραπάνω. Επίσης όταν ένας χρήστης κάνει είσοδο από άλλη συσκευή ή νέο φυλλομετρητή, ερωτάται ξανά. Τα λοιπά cookies , τοποθετούνται μόνο κατόπιν επιλογής σου, δηλαδή εφόσον επιλέξεις το κουμπί «Συμφωνώ» που θα βρεις δίπλα από την αρχική βασική ενημέρωση που σου παρέχουμε ή το κουμπί «Αποδοχή όλων» που θα βρεις κάτω από την αναδυόμενη πληρέστερη ενημέρωση (banner). H επιλογή σου αυτή διατηρείται αποθηκευμένη για ένα έτος.

Αλλαγή επιλογών – Ανάκληση συγκατάθεσης –παροχή οδηγιών

Σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη μελλοντικά , έχει πάντα το δικαίωμα επιλογής σχετικά με τα cookies. Ανεξάρτητα από το ποια ήταν η επιλογή σου την τελευταία φορά μέσω αναδυόμενου παραθύρου εάν επιθυμείς την τοποθέτηση cookies και συναφών τεχνολογιών, μπορείς μέσα από τα πεδία «Αποθήκευση επιλογών» να ρυθμίσεις την απόφασή σου εκ νέου. Συγκεκριμένα εάν σε προηγούμενη επίσκεψή σου, είχες επιλέξει «Συμφωνώ»/«Αποδοχή όλων» μπορείς να άλλαξες την επιλογή σου με απλό τρόπο, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες. Επίλεξε στο κάτω μέρος της Πολιτικής cookies όποια από τις κατηγορίες cookies τυχόν επιθυμείς και αποθήκευσε την επιλογή σου πατώντας «Αποθήκευση επιλογών». Αυτή η ενέργεια θα λειτουργήσει ως ανάκληση της συγκατάθεσης που είχες ήδη δώσει σε εμάς και θα ισχύει για το μέλλον, δηλαδή από την αλλαγή αυτή και στο εξής δεν θα χρησιμοποιούνται από το eshop στη συσκευή σου τα cookies αυτά και κάθε συναφής τεχνολογία.

Έλεγχος μέσω browser – Αφαίρεση cookies

Η επιλογή διαχείρισης των cookies σου παρέχεται και μέσω των ρυθμίσεων του φυλλομετρητή (browser) σου. Ειδικότερα, στις παρεχόμενες επιλογές που έχεις (αναλόγως του φυλλομετρητή) είναι για παράδειγμα η αποδοχή όλων των cookies, η ενημέρωση για την εγκατάσταση των cookies ακόμη και η απαγόρευση τοποθέτησής τους. Αντίστοιχα, μέσω των ρυθμίσεων του φυλλομετρητή σου, μπορείς να αναστρέψεις τυχόν αποδοχή τοποθέτησης cookies και συναφών μηχανισμών, διαγράφοντας τα ήδη αποθηκευμένα αρχεία.

Πώς μπορώ να δω ή να διαγράψω τα cookies

Προκειμένου να διαγράψετε τα προσωρινά αρχεία και τα cookies, είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε το πρόγραμμα περιήγησης (browser) που χρησιμοποιείτε.

Πληροφορίες σχετικά με τα cookies και το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet:

  • Mozilla Firefox – Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τα cookies http://support.mozilla.org/el/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences
  • Google Chrome Διαχείριση – cookies και δεδομένων ιστότοπου https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=el
  • Microsoft Internet Explorer – Cookies: συνήθεις ερωτήσεις http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-vista/cookies-frequently-asked-questions

Κύκλος αποδεκτών προσωπικών δεδομένων και επεξεργασίας αυτών

Τα προσωπικά δεδομένα σου, συλλέγονται και γίνονται αντικείμενο περαιτέρω επεξεργασίας από τις εξουσιοδοτημένη ομάδα της εταιρείας μας, πάντα με γνώμονα το σεβασμό στην ιδιωτικότητά σου. Στο πλαίσιο της παροχής των Υπηρεσιών, αποδέκτες των προσωπικών σου δεδομένων μπορεί να είναι οι ακόλουθες κατηγορίες συνεργατών μας:

- Πάροχοι υπηρεσιών ανάλυσης και επιδόσεων της ιστοσελίδας μας, όπως η Google , πάροχοι υπηρεσιών αποθήκευσης δεδομένων όπως η Microsoft, Τα δεδομένα σου ενδέχεται να διαβιβαστούν εντός και εκτός Ευρωπαϊκής επικράτειας όπως για παράδειγμα στις ΗΠΑ από τις εταιρίες αυτές, ανάλογα με του που έχουν την έδρα τους.

-Πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών. -Πάροχοι υπηρεσιών δικτύων δεδομένων για τη διασύνδεση των υποδομών μας με το internet.

-Συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφορών, στο πλαίσιο παράδοσης της παραγγελίας σου λοιπές κατηγορίες συνεργατών στους οποίους ενδέχεται να απαιτηθεί κατά περίπτωση η διαβίβαση των δεδομένων στο πλαίσιο της λειτουργίας των Υπηρεσιών .

-Οι αστυνομικές αρχές και οποιαδήποτε άλλη διοικητική, δικαστική ή δημόσια αρχή ή γενικά νομικό ή φυσικό πρόσωπο προς το οποίο ενδέχεται βάσει νόμου ή δικαστικής απόφασης, να απορρέει σχετική υποχρέωση ή δικαίωμα να ανακοινώνει τέτοια δεδομένα.

Πόσο διατηρούνται αποθηκευμένα τα προσωπικά μου δεδομένα;

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του eshop που είναι εγγεγραμμένοι διατηρούνται για όσο χρόνο αυτοί διατηρούν το λογαριασμό τους. Όσον αφορά τους μη εγγεγραμμένους χρήστες, οι οποίες τυγχάνουν επισκέπτες του ιστοτόπου μας, και συνεπώς καταγράφονται μέσα από τη διάδρασή τους με τις Υπηρεσίες μας, διατηρούνται για μια περίοδο το πολύ ένα έτος μετά από την τελευταία τους επίσκεψη στον ιστότοπό μας. Εξαίρεση αποτελούν τα δεδομένα που χρησιμεύουν στην απόδειξη συναλλακτικής σχέσης του e shop που προκύπτει από τη χρήση των Υπηρεσιών του, αυτά διατηρούνται για μια περίοδο το πολύ δύο (2) ετών από την κάθε συναλλαγή. Σε περίπτωση που μετά το πέρας της παραπάνω περιόδου κάποιος χρήστης ζητήσει τη διαγραφή του λογαριασμού ή των στοιχείων του και υπό τον όρο ότι δεν εκκρεμεί κάποια δικαστική ή άλλη αμφισβήτηση ή έννομο συμφέρον από τη χρήση των Υπηρεσιών μας, ώστε αυτά να διατηρηθούν, θα διαγράφονται το συντομότερο δυνατόν άλλως και σύμφωνα με τη νομοθεσία θα ανωνυμοποιούνται.

Υποχρέωση συμμόρφωσης

Η ιδιωτικότητά σας αποτελεί σοβαρή υπόθεση για εμάς. Μέριμνα της εταιρείας μας είναι να λαμβάνονται καθημερινά τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, σύμφωνα με τα τελευταία τεχνολογικά πρότυπα και την ισχύουσα νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων, είτε από εμάς είτε για λογαριασμό μας, είναι καθόλα νόμιμη, είναι η προβλεπόμενη, και κι επαρκώς διασφαλισμένη από κάθε μη εξουσιοδοτημένη ή τυχαία ή κακόβουλη πρόσβαση, αλλοίωση , άλλως περαιτέρω παράνομη χρήση.

Τα Δικαιώματά σου ως Χρήστη

Ως χρήστης, σου παρέχεται η δυνατότητα να ελέγξεις, να διορθώσεις ακόμη και να διαγράψεις τα δεδομένα σου ανά πάσα στιγμή μέσα από τις ρυθμίσεις του προφίλ σου, εάν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης. Γενικότερα, σύμφωνα με την κείμενη εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων μετά από εξακρίβωση των στοιχείων της ταυτότητάς σου, σου παρέχονται υπό την ιδιότητά σου ως χρήστη οι κάτωθι δυνατότητες Αν δεν επιθυμείς την καταγραφή της γεωγραφικής σου θέσης, παρακαλείστε να απενεργοποιήσεις τις Υπηρεσίες Τοποθεσίας (Location Services) στις ρυθμίσεις της συσκευής σου. Σύμφωνα με τις διατάξεις 13 επ. του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, δικαίωμα πρόσβασης, δικαίωμα διόρθωσης, δικαίωμα διαγραφής, δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων, δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων, περιλαμβανομένης της εναντίωσης στην αυτοματοματοποιημένη λήψη αποφάσεων και στην κατάρτιση προφίλ, καθώς και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Εάν επιθυμείς να ανακαλέσεις τη συγκατάθεση σου, να ασκήσεις τα δικαιώματά σου ή εάν έχεις εν γένει οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, μπορείς να απευθύνεις το αντίστοιχο αίτημά σου επικοινωνώντας με τον/την Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του E-shop μας κο………, με τους εξής τρόπους: Email: ………….. Τηλέφωνο: ……………….

Χρήση επιλογών –δικαιωμάτων

Οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση που επιλέξεις ως χρήστης να κάνεις χρήση των δικαιωμάτων σου ( πχ διόρθωση, διαγραφή και περιορισμός των προσωπικών σου δεδομένων), οφείλουμε να προβούμε άμεσα σε διαβίβαση του αιτήματος σου και στους τρίτους αποδέκτες στους οποίους τα δεδομένα αυτά τυχόν γνωστοποιήθηκαν από εμάς, στο πλαίσιο παροχής των υπηρεσιών μας, όπως ανωτέρω σου περιγράψαμε. Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι μπορείς να ασκήσεις τα ανωτέρω δικαιώματά σου με υποβολή εγγράφου αιτήματός σου , στο οποίο έχουμε υποχρέωση να απαντήσουμε εντός προθεσμίας τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του. Ειδικότερα το Δικαίωμα Καταγγελίας Σε κάθε περίπτωση αν από οποιαδήποτε ενέργειά μας, θεωρείς ότι η προστασία των προσωπικών σου δεδομένων δεν είναι επαρκής, έχεις το δικαίωμα να προσφύγεις στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας.

Ανακοίνωση Νομικού Περιεχομένου

Η εταιρεία μας δύναται να προβαίνει σε τροποποίηση βελτίωση της παρούσας πολιτικής της ανά τακτά χρονικά διαστήματα και συνεπώς καλείται ο χρήστης να ανατρέχει και αν ενημερώνεται για τυχόν νέες πληροφορίες.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Το σύνολο του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας ανήκει στον Έμπορο ή στους Κατασκευαστές που αντιπροσωπεύει , κατά περίπτωση. Όλα τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα. Τα κείμενα, οι φωτογραφίες, οι εικόνες, οι απεικονίσεις, τα γραφικά, , τα αρχεία επισκεψιμότητας, τα αρχεία εικόνας και γενικώς κάθε είδους αρχείο και η διάταξή τους στην παρούσα ιστοσελίδα προστατεύονται από την ισχύουσα στην Ελλάδα νομοθεσία σχετικά με την προστασία δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Ενδέχεται επιπλέον η παρούσα ιστοσελίδα να περιέχει υλικό και εικόνες, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των οποίων ανήκουν σε τρίτους. Απαγορεύεται ρητώς η αντιγραφή, αναδιανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή, φόρτωση (download), αναδημοσίευση ή αναμετάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας της παρούσας ιστοσελίδας με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο μέσο.

 

Ταυτότητα Επιχείρησης 

Επωνυμία:LACOR LTD ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Α.Φ.Μ.: 996974028

Δ.Ο.Υ.: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΔΡΑ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 5 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 

ΑΡ. ΓΕΜΗ: 148446502001