Κάρτα Bonus

 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ BONUS

1. H κάρτα μέλους Bonus παρέχεται δωρεάν στον κάτοχό της, δεν είναι πιστωτική κάρτα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τη συλλογή πόντων με σκοπό την απόκτηση δώρων και δωροεπιταγών, όταν και όπως αυτά ορίζονται σύμφωνα με την πολιτική εταιρείας.

2. Συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής μέλους στα φυσικά καταστήματα ή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρέχετε τη συγκατάθεσή σας, ώστε η εταιρεία μας να συγκεντρώνει, να διατηρεί και να επεξεργάζεται τα στοιχεία που αναφέρονται σε αυτή. Μπορείτε, οποτεδήποτε το θελήσετε, να ζητήσετε εγγράφως είτε την ενημέρωσή σας για τα προσωπικά στοιχεία σας που θα διατηρεί η εταιρεία μας είτε την τροποποίηση αυτών ή ακόμα και τη διαγραφή των στοιχείων με ταυτόχρονη διαγραφή σας από το πρόγραμμα της κάρτας Bonus χωρίς καμία περαιτέρω ευθύνη ή υποχρέωση της εταιρείας απέναντι σας.

3. Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση πόντων είναι η αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας καταστήματά μας , αξίας 1,00 ευρώ για κάθε ένα (1) πόντο , ενώ όταν πρόκειται για προϊόντα παραγωγής μας, για κάθε αγορά 1€ αντιστοιχούν δύο ( 2) πόντοι στην κάρτα bonus για προϊόντα παραγωγής μας. Οι πόντοι λογίζονται εφόσον έχετε κάνει είσοδο στον λογαριασμό σας και η κάρτα σας συνδέεται αυτόματα . *ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ

4. Σε περίπτωση απώλειας του αριθμού της κάρτας που έχετε λάβει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να ανατρέξετε στον λογαριασμό σας στην κατηγορία "Κάρτα Bonus" όπου και αναγράφεται ο συγκεκριμένος αριθμός.

5. Παραλαβή δώρων ή δωροεπιταγών δικαιούστε, μόνον όταν έχετε συγκεντρώσει τον αριθμό των πόντων που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο δώρο ή δωροεπιταγή που επιθυμείτε και μόνο με την επίδειξη της κάρτας Bonus και της αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου. Τα δώρα δίνονται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και μπορούν να επιστραφούν μόνο εντός 15 ημερών από την παραλαβή τους, εφόσον δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και βρίσκονται σε σφραγισμένη συσκευασία. Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσετε την κάρτα Bonus για περισσότερο από 12 μήνες, η εταιρεία μας , έχει δικαίωμα να την ακυρώσει.

6. Τα προνόμια της κάρτας Bonus δεν ισχύουν για αγορές με τιμολόγια χονδρικής που εμπεριέχουν ειδικές τιμές ή έκπτωση συνόλου.

7. Οι πιο πάνω γενικοί όροι χρήσης ενδέχεται να αλλάξουν ή το πρόγραμμα της κάρτας Bonus μπορεί να τερματιστεί. Σε περίπτωση που κατά την κρίση της εταιρείας μας γίνει κακή χρήση της κάρτας από τον κάτοχό της ή ο κάτοχός της υποπέσει σε ποινικά αδικήματα, η εταιρία μπορεί να προβεί σε μονομερή διαγραφή του μέλους από το πρόγραμμα χωρίς να είναι απαραίτητη η συναίνεσή του.

8. Ειδικότερα σχετικά με την συλλογή και επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων καλείστε προτού κάνετε χρήση της κάρτας bonus να ανατρέξετε στην πολιτική απορρήτου και χρήσης cookies από την εταιρεία μας, στην ιστοσελίδα μας, ώστε να ενημερωθείτε ενδελεχώς. Στην περίπτωση της χρήσης της κάρτας bonus τεκμαίρεται ότι έχετε λάβει γνώση των παραπάνω και συναινείτε ανεπιφύλακτα. ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

* Η εγγραφή και η χρήση της κάρτα Bonus ισχύει μόνο για το φυσικό μας κατάστημα.