Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή στον χώρο σας

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί στη διεύθυνση αποστολής που έχετε σημειώσει κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς σας. Η αποστολές γίνονται καθημερινές 9:00-17:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Εντός Αττικής: Για κάθε παραγγελία εντός Αττικής κάτω των 2kg (<2kg) η χρέωση αποστολής είναι 3,00€ και η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι 0,50€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι +0,80€ ανα κιλό.

Εκτός Αττικής: Για κάθε παραγγελία εκτός Αττικής κάτω των 2kg (<2kg) η χρέωση αποστολής είναι 5,10€ και η υπηρεσία αντικαταβολής 1,30€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι +1,20€ ανα κιλό.

Πριν από κάθε παράδοση θα προηγείτο τηλεφώνημα με τον μεταφορέα.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Παραλαβή από το κατάστημα

Εάν προτιμάτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας Πλατεία Ηρώων Κύπρου 5, Νέα Σμύρνη είναι στην ευχέρεια σας! Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας επιλέξτε «Παραλαβή από το κατάστημα». Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα σας στείλουμε ενημερωτικό email ή θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο σας. Φυσικά μπορείτε να μας καλέσετε και σεις οποιαδήποτε στιγμή στο 210-6085225 για την κατάσταση της παραγγελίας σας.

Ελάτε στον χώρο μας να παραλάβετε την παραγγελία και να την εξοφλήσετε με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε.